×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار امروز

امروز : پنج شنبه, ۷ اسفند , ۱۳۹۹  .::.   برابر با : Thursday, 25 February , 2021  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تغییر رنگ پوست با مصرف زیاد میوه و سبزی
فرانه

نیاز بدن به سبزیجات

تغییر رنگ پوست؛ روشی عجیب است که پزشکان به وسیله آن می توانند، نیاز به مصرف بیشتر سبزیجات را حدس بزنند. با یک روش ساده پزشکان می توانند دریابند که آیا مردان جوان قفقاز مصرف سبزیجات کافی دارند یا خیر، که با رنگ پوستشان قابل تشخیص است. علت تغییر رنگ، رنگدانه های آلی به نام کاروتنوئیدهای موجود در انواع میوه ها و سبزیجات هستند.

روش های تشخیص نیاز بدن به سبزیجات

قدرت کاروتنوئیدها در رنگ حیوانات مشخص است. مثلا خرچنگ ها زرد هستند و ماهی ها و رنگ قرمز آن ها و همچنین فلامینگوها و رنگ صورتیشان که نتیجه کاروتنوئید ها است. کاروتنوئید می تواند رنگ پوست انسان را تحت تاثیر قرار دهد. مصرف خیلی زیاد کاروتن می تواند لایه بیرونی پوست را عوض کند. این موضوع، به عنوان کاروتنودرما شناخته شده است، اگر شما به مدت ۴ تا ۷ هفته غذاهای کاروتنوئید دار مصرف کنید، تا تغییرات ایجاد شود.

 

نقش میوه جات و سبزیجات در تغییر رنگ پوست

 

تشخیص تغییر رنگ پوست برای نیاز بدن به سبزیجات

ولی صرف نظر از مقدار سبزیجاتی که می خورید، تغییر رنگ قابل تشخیص در رنگ پوست، لزوما با چشم قابل رویت نیست، اما از روش طیف سنجی، قابل رویت است. این مطالعه بر مردان جوان قفقازی متمرکز بود، چون تغییرات رنگدانه در پوست روشن تر به راحتی تشخیص داده می شود و مردان جوان در استرالیا حداقل میوه و صیفی جات را می خورند. پژوهشگران، رنگ پوست ۳۰ مرد قفقازی بین ۱۸ تا ۳۰ ساله را که در ساحل غربی استرالیا زندگی می کردند، بررسی کردند.

هدف از مطالعه، تعیین این بود که آیا مصرف کردن میوه و سبزی ارتباطی با کاروتینوئید و رنگ پوست زرد در مردان برنا قفقاز دارد؟ چون مردان استرالیایی به طور معمول میوه ها و صیفی جات کمتری نسبت به زنان مصرف می کنند، به گفته متخصص تغذیه جورج بیکسلی از دانشگاه Curtin در استرالیا: ما توانستیم از روش فرایندی به نام اسپکتروسکوپ بازتابی ( RS )، ارتباط بین رنگ و شدت نور و روشنایی منعکس کننده روی رنگدانه های پوست را اندازه گیری کنیم. طبق مطالعه ای که قبلا بر روی بیش تر از ۱۰۰ زن قفقازی در استرالیا منتشر شد، نشان داد که زردی پوست، به دلیل افزایش مصرف میوه و سبزی است.

تغییر رنگ پوست به علت وجود کاروتنوئیدها

همان طور که پژوهشگران انتظار داشتند زردی پوست به رژیم غذایی میوه جات و سبزیجات مرتبط است.آن ها متوجه شدند که کف دست، پیشانی، و کف پا، بهترین روش برای ارزیابی است. در معرض نور خورشید قرار گرفتن می تواند با این سیستم اندازه گیری شود. چون نور UV کاروتنوئید پوس ت را می شکند و به ملانین که باعث ایجاد رنگ می شود، تبدیل می کند.

میزان کاروتنوئید در بدن از طریق لایه بیرونی پوست روی پیشانی قابل شناسایی است. بیشت پوست های تیره رنگ تحت تاثیر کاروتنو قرار می ر گیرند. مطالعات بیش تر در مورد قومیت ها و جمعیت ها می تواند به فهم ما از ارتباط بین کاروتنوئید ها و اثرات آن در تغییر رنگ پوست انسان کمک کند.

میوه جات و صیفی جات موثر در تغییر رنگ پوست

تشخیص میزان کاروتنوئید در بدن با لایه بیرونی پوست پیشانی

پژوهشگران می گویند، این مطالعه علمی می تواند به ترویج غذای سالم و رژیم غذایی کمک کند. پژوهشگر تغذیه کارین کلارک، از دانشگاه کورتین بیان می کند: این تحقیقات در شناسایی افرادی که میوه و سبزیجات کم تری مصرف می کنند، نقش مهمی دارد. افرادی که درمعرض خطر ابتلا به بیماری های مزمن هستند، این تحقیق می تواند به آن ها کمک کند. با تحقیقات بیش تر این امکان وجود دارد قادر به پیش بینی میزان مصرف سبزیجات و میوه جات هر فرد از طریق رنگ پوست و میزان وعده غذایی آن فرد بشویم. پس از این مطالعه مهم می توان در شناسایی رنگ پوست زرد که ناشی از مصرف کاروتنوئید ها است، کمک گرفت. 

منبع خبر : نمناک

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.