
محمدرضا دوست داستنی فر متخصص محیط زیست با اشاره به یورش ملخها به پایتخت اعلام کرد : علت جمعیت دوچندان ملخها در شهر تهران طی یکسری روز اخیر , حمله این ملخها در تعدادی سال قبلی به جنوب و جنوب شرقی استان تهران است .
وی ادامه داد : در یک سری سال قبلی برای تقابل با حمله ملخها اقدامی صورت نگرفته است و این موجب شده تا ملخها در خاک تخم ریزی نمایند , در سود سال جاری شاهد حجم عظیمی از این ملخ ها هستیم .
این متخصص بابیان این که پایتخت همین سال از آب و هوای مطلوب تری شامل است , اظهارکرد : بارش باران موقعیت قابل قبولی را برای خارج داخل شدن تخمها از خاک آماده نموده است و این ملخها امروزه ساکن شهر تهران میباشند و مخاطراتی برای محیط زیست ندارند .
دوستداشتنی فر خاطر نشان نمود : وزارت مجاهدت کشاورزی بایستی این قضیه را بررسی و آنالیز نماید و در حالتیکه بهاین سود رسد که ملخها ممکن است برای ارضی کشاورزی زیان آور باشند , برای رویارویی با آنها بایستی طرح ریزی و مبادرت نماید .
وی با اشاره به این که حضور و هجوم ملخها در قوانینی صورت میگیرد که میزان بارندگی مطلوب باشد , اظهارکرد : جمعیت ملخها همین سال نسبت به سال قبل شایان توجه است و نهادهای ذیربط بایستی نسبت به جنگ بیولوژیکی با این ملخها مبادرت نمایند .
این متخصص محیط زیست تصریح کرد : درصورتی که با ملخها تقابل نشود , تعداد تخم ریزی آنان ارتقاء مییابد و در فیض سال آتی با جمعیت بیشتری از ملخها رو به رو خواهیم بود .
دوست داستنی فر بابیان اینکه نقط ی اوج عمل ملخها در تیرماه است , بیان کرد : برای نبرد با ملخها بایستی در خرداد و اوایل تیرماه اقداماتی صورت گیرد .
https://mruz.ir/?p=28